لیست اختراعات وحيد علامه


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 6
تاریخ اظهارنامه: 1391/07/11
تاریخ ثبت: 1391/07/11
مخترع/مخترعان: وحيد علامه
خلاصه اختراع:

منگنز به دلايل اقتصادي و داشتن خصوصيات فيزيكي- شيميايي خاص به عنوان يكي از فلزات استراتژيك مورد استفاده در صنايع فولاد و ذوب آهن، توليد فروآلياژ، باطري سازي و... مطرح شده است. در حدود 90 درصد منگنز مصرفي در جهان در صنايع متالورژيكي نظير توليد فولاد و آلياژهاي غير آهني مصرف مي شود. صنايع باتري سازي با مصرف ساليانه 40 الي 50 هزار تن،‌ معادل 7-5 درصد كل مصرف در مقام دوم قرار مي‌گيرند. سنگ منگنز عمدتاً براي توليد فرومنگنز، چدن و فولاد به مصرف مي رسد. كه بر اين اساس كار تحقيقات و توليد فرومنگنز بدون كربن انجام گرفت . فرايندي با اين شرايط بدست آمد كه سنگ معدن منگنز با عيار 35 % به بالا تهيه شده و پس از آسياب و دانه بندي مورد نياز با مواد ديگر تركيب شده و به پاتيل واكنش منتقل مي گردد . كه در آنجا مواد به صورت خودبخودي واكنش داده و تمام مواد مذاب مي شوند و دما به بالاتر از 2200 درجه سانتي گراد رسيده و پس از پايان واكنش مواد مذاب از پاتيل تخليه شده و در ظرف مخصوص ريخته و سرد مي گردد و سپس سرباره و فلز از يكديگر جدا مي شوند

تاریخ اظهارنامه: 1388/10/09
مالک/مالکان: وحيد علامه
تاریخ ثبت: 1388/10/22
مخترع/مخترعان: وحيد علامه
خلاصه اختراع:

شيمي استخراج و خالص سازي آنزيم كاتالازاكسي داز پراكسي داز از كنگر از طريق ژل فيلتراسيون PG ژلهايي از نوع Sephadex را مي توان جهت جداسازي آنزيم هاي كنگر نيز استفاده نمود. تجربه هاي انجام شده نشان مي دهد كه Sephadex G-75 يكي از بهترين ها براي اين مورد است. نحوه عمل بدين ترتيب است كه كنگر خشك شده كه به صورت پودر درآمده باشد پس از جداسازي چربي ها در يك محيط بافري در روي ستون ژل كروماتوگرافي شويش مي شوند، البته در اين فرآيند ليپاز، تريپنيوژن، آميلاز و غيره نيز جدا مي شوند. در تمام حيوانات گياهان و ميكروانيسمها وجود دارند. از اين آنزيم نظير پراكسيدها به منزله شاخصي در فرآيندهاي حرارتي استفاده مي شود اما پايداري آنها از پراكسيدها كمتر است. به نظر مي رسد كه كاتالاز در گياهان دو وظيفه را انجام دهد. اول حذف آب اكسيژنه اضافي توليد شده در جريان متابوليسم اكسيداتيو و ديگري استفاده از آب اكسيژنه براي اكسيد كردن فنل ها الكلها و تركيباتي كه هيدروژن مي دهند كه كاتالاز همرتخ گلوكوز اكسيداز در جريان توليد اسيد گلوكونيك مورد استفاده قرار مي گيرد.

تاریخ اظهارنامه: 1388/08/03
مالک/مالکان: وحيد علامه
تاریخ ثبت: 1388/10/22
مخترع/مخترعان: وحيد علامه
خلاصه اختراع:

تاریخ ثبت: 1388/09/22
مخترع/مخترعان: وحيد علامه
خلاصه اختراع:

اين دستگاه داراي يك ورودي در قسمت بالا است كه ذرت خورد شده (چاپر شده) به وسيله يك نوار نقاله به ورودي دستگاه هدايت شده و در داخل محفظه آن بوسيله يك ماردون كه به كمك يك الكتروموتور و گريبكس با سرعت 80 دور در دقيقه فشرده و هواگيري شده و از قسمت خروجي با سرعت به داخل كيسه هاي پلاستيكي هدايت مي شود. وزن كيسه هاي پر شده بين 27 تا 45 كيلوگرم بوده و اپراتور مي تواند در هر وزني كيسه ها را پر نمايد كه اين امر بستگي به كيفيت كيسه ها و نياز دامدار است. ويژگي منحصر به فرد اين دستگاه خروجي دوقلوي آن است كه راندمان كار و سرعت توليد محصول را با صرفه جوئي زمان به 2 برابر افزايش مي دهد. علاوه بر آن هر يك از قلها مستقل و جداگانه كار كرده و چنانچه يكي از آنها دچار نقص و يا مشكل فني شود دستگاه با يك قل ديگر كار كرده و اين مزيت ويژه ديگري است كه دارد. صرفه جويي در زمان بدين گونه است كه در حين اينكه يك قسمت در حال بارگيري است اپراتور قسمت دوم را كيسه و آماده بارگيري مي كند مواد سيلاژي در قسمت خروجي با قطر 52 سانتي متر در بسته هاي پلاستيكي بسته بندي مي شود. وقتي به اندازه (وزن) دلخواه پر شد با يك دكمه عمل پر شدن قطع و در اين زمان يك صفحه متحرك دهانه ي خروجي را بسته و مانع از ريزش (پرت) مواد به بيرون و زير دستگاه مي شود همزمان با بالا رفتن جك و استارت مجدد صفحه متحرك فلزي كنار رفته و عمليات بسته بندي مجدد شروع مي شود. خروجي دوقلو داراي دو جك جداگانه بوده و بصورت انفرادي عمل مي كند. دستگاه نيمه اتومات بوده و تا سطح كاملا اتوماتيك قابليت ارتقاء دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1386/10/11
تاریخ ثبت: 1386/11/21
خلاصه اختراع:

تاریخ اظهارنامه: 1386/02/03
مالک/مالکان: وحيد علامه
تاریخ ثبت: 1386/02/23
مخترع/مخترعان: وحيد علامه
خلاصه اختراع:

موارد یافت شده: 6